top of page

Koulutus

Voice Massage on täydennyskoulutus Valviran rekisteröimän hierojan tai fysioterapeutin pohjakoulutuksen omaaville. Hakijoilta edellytetään perusteellista hierontatekniikoiden hallitsemista ja kokemusta hierontatyöstä.


Koulutukseen voit pyrkiä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen allaolevaan osoitteeseen. Hakemuksesta tulee selvitä mm. käytössäsi olevat hoitoalan menetelmät ja kokemus hoitotyöstä, tämänhetkinen työtilanne sekä jatkosuunnitelmasi. Liitteenä tulee olla kopiot hieroja- tai fysioterapeuttikoulutustodistuksesta, ammattitutkintotodistuksesta sekä Valviran todistuksesta. 

 

                                                         

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Koulutus tapahtuu Turussa kahdessa jaksossa. Peruskoulutus on yhtenäinen kolmen viikon jakso ja toinen osio, jonka aiheena on purentatoimintahäiriön erikoishoito.

Hoito puhallinsoittajien virhetoimintojen ennaltaehkäisemiseksi kestää yhden viikonvaihteen n. puolen vuoden päästä peruskoulutuksesta.
 

Molemmat osuudet käytyäsi Sinulla on mahdollisuus liittyä Voice Massage -terapeuttiyhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen jäsenet suorittavat kolmen vuoden välein Voice Massage -terapeuttiyhdistys ry:n järjestämän kertauskoulutuksen perushoidon osalta. Lisäksi Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus syventää tietotaitoasi vuosittain järjestettävissä täydennyskoulutuksissamme.

Piia Oikarinen
Hoitokeskus Neliapila
Martinkatu 3
20810 TURKU
Pyydämme osoittamaan kaikki koulutusta koskevat tiedustelut suoraan Piia Oikariselle (piia@piia.fi).
Seuraava koulutus pyritään järjestämään keväällä 2023 AVI;n ja THL;n suositukset huomioon ottaen.
bottom of page